Luonnon Väkien Mailla – Veden väet

Luonnon Väkien Mailla: Veden Väet

su 5.12. klo 15-18 Strömforsin Ruukki Loviisa

Mitä olet kuullut kerrottavan Veden Väestä? Mitä olet itse kokenut, missä tilanteissa heitä kohdannut? Miltä he näyttävät, minkälaisia he mielestäsi ovat?

Tervetuloa Neljän Tuulen kaikille avoimeen piiriin kuulemaan tarinoita, jakamaan kokemuksia, ehkä laulamaan lauluja veden väestä!

Tapaamisessa kerrotaan myös ns. vanhan kansan ajatuksia, taikoja, loruja ja pyyntöjä joita esitettiin veden väelle. Käymme veden väkien mailla ja ilmennämme itseä kutsuvaa väkeä luonnon äänin, ihmisäänin sekä soittimien kera. Halutessasi myös valo- tai videokuvaten.

Ota mukaan lämpimät vaatteet vesien luona käymistä varten ja pieni lahja jonka haluat vedenväelle tai jääväelle antaa. Voit ottaa mukaasi myös soittimia tai helistimiä jolla vedenväkeä voisi ilmentää. Niitä löytyy myös paikan päältä.

Teetä ja kahvia on tarjolla, ota halutessasi jotain pientä yhteiseen pöytään.

Ilmoittautumiset ke 1.12. mennessä sähköpostitse.

Piirimaksu on 35€, maksut hoituvat verkkokaupassamme: https://holvi.com/shop/4winds/

Piirin vetäjä on Tuulia Talventytär, hetken vielä virallisesti Talvikki Paakkanen. Tapaamme Strömforsin Ruukissa, tarkan osoitteen saat ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos voit tarjota kimppakyytiä, kerrothan siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Tervetuloa iloiseen piiriin Veden Väkien Maille!

———————————–

Luonnon Väkien Mailla piirit:

Veden Väet on ensimmäinen piiri neljästä Luonnon Väkien Mailla piiristä. Joka piirillä on oma teemansa, tarinansa ja ehdotettuja väen ilmentämismuotoja kuten esim. luonnonäänet, ihmisäänet ja soittimet, video- ja valokuvaus, piirustus ja maalaus. Jokainen piiri on kuitenkin vapaamuotoinen ja muovautuu osallistujiensa mukaan.

Piirien vetäjinä vaihtelevat Irene Paavilainen ja Tuulia Talventytär (Talvikki Paakkanen). Piirit järjestetään vuorotellen Nuuksiossa Espoossa ja Strömforsin Ruukissa Loviisassa. Piireissä tehdyistä tuotoksista ja tarinoista tehdään osallistujien luvalla koonti jaettavaksi Neljän Tuulen kanaviin.

Luonnon Väkien Mailla piirit:

Joulukuu: Veden Väet, Strömforsin Ruukki Loviisa 5.12.

https://www.facebook.com/events/217056690557790

Tammikuu: Metsän Väet, Nuuksio 15.1.

https://www.facebook.com/events/214675010781601

Helmikuu: Kotien ja pihapiirien Väet, Strömforsin Ruukki Loviisa

Maaliskuu: Taivaan Väet, Nuuksio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.