Uuden Tulen Soitto

Tervetuloa Neljän tuulen konserttiin!
Upea esiintyjäkaarti ilahduttaa meitä Uuden Tulen Keskuksen lumoavassa ympäristössä Syyspäiväntasauksen viikonloppuna sunnuntaina 25.9.2022 klo 16-20. Soittojen sydämenä on Neljän tuulen tiipii, mutta tapahtuma levittäytyy ympäristöön. Kannattaa siis pukeutua sään mukaan. Konsertin jälkeen on mahdollisuus jäädä saunomaan, joten pyyhe mukaan.

Kahvila ja lipunmyynti avataan klo 15. Lipun voi hankkia ennakkoon täältä. Lippuja on rajoitettu määrä.

Esiintyjinä

Tuomas RounakariTuomas Rounakari

Tuomas Rounakari on kansainvälisesti arvostettu suomalainen viulisti, säveltäjä ja etnomusikologi. Yhden miehen yhtyeessään hän soittaa viulua, laulaa ja soittaa nilkkoihin kiinnitettyjä tiukuja. Esityksessään hän siirtyy erilaisiin transsitiloihin.

Tuomas on inspiroitunut erilaisista dialogin muodoista; ihmisen ja luonnon, näkyvän ja näkymättömän maailma, muinaisen ja tulevan. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa ”Shamanviolin” oli varhaisimpien 1900-luvult Siperiasta peräisin olevien vahasylinteritallenteiden pohjalta tehdyn etnomusikologisen tutkimuksen tulos. Tuomas on yksi harvoista taiteilijoista, joka todella on palauttanut taiteen alkuperäiskansojen yhteisöille arvioitavaksi ja uudelleen kehitettäviksi.

Too Many Sisters

Too Many Sisters

Nurmijärveläinen Too Many Sisters -lauluryhmä tunnetaan riemastuttavista ja monipuolisista esiintymisistään. Ohjelmisto on laaja ja listalta löytyy kappaleita ja genrejä laidasta laitaan. On rockia, poppia, kansanmusiikkia, iskelmää, soulia ja gospelia; musikaalisävelmiä ja lastenlauluja unohtamatta!

TMS tuo keikoilleen tuulahduksen hyvää mieltä ja hiukan huumoria. Treeneissä stemmoja ja sointia viilataan tosissaan, muttei koskaan ryppyotsaisesti vaan vähän väliä raikuvan naurun säestyksellä. Tule sinäkin keikalle ja mukaan laulamaan!

Jukka-Pekka Lilja ja Mercedes Krapovickas

George & Angelique on duo, jonka innovatiivinen, värikäs maailmanmusiikkisoundi on samanaikaisesti sekä vanhaa että modernia. Kokoonpano syntyi argentiinalais-liettualaisen Mercedes Krapovickasin ja suomalaisen Jukka-Pekka Liljan yhteistyönä.
Erilaisten instrumenttien kokeilu sekä virkistävät ja persoonalliset sovitukset herättävät perinteiset kansanlaulut ja vanhat jouhikkosävelmät uuteen eloon. Duon soundi on saanut inspiraatiota Karjalohjan intiimeistä ja avarista maisemista.

 

Liput 35 € (Four Winds tuki ry jäsenet 30 €)  verkkokaupasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.