Puheenjohtajan kutsu – Tule pitämään 4 Tuulen piirejä

Hei Ystävät!

Tässä tulee teille kutsu ja mahdollisuus.

Olen nyt tehnyt Neljän Tuulen työtä aktiivisesti, hallituksessa yli kymmenen vuotta. Olen myös vetänyt Uudenkuun piirejä vuosia. Uudet visiot ovat vallanneet sieluni ja Uusi askel elämässäni on tässä. Tämä tarkoittaa sitä, että järjestän kyllä jatkossakin erilaisia piirejä, mutta Neljän Tuulen piirit kaipaavat uutta Tuulta ja uusia tekijöitä. Nyt marraskuusta Uuden Kuun piirit ovat jääneet osaltani  tauolle.

Toivon Neljän Tuulen piirien jatkuvan. Kutsuuko sinua järjestää Neljän Tuulen nimissä rumpupiirejä tai muita piirejä Neljän Tuulen Henkeen?  Kerran kuussa, seisaus- tai tasauspäivänä, kerran vuodessa? Kaikki mahdollisuudet ovat avoinna.

Hallituksessa toivomme, että Four Winds Tuki ry:n jäsenet ja kutsun kuulleet ottavat enenevässä määrin Neljän Tuulen tehtäviä itselleen. Näin laajennamme ja mahdollistamme paljon erilaisia tapahtumia ja toimintaa. Ennen kaikkea näin saamme jäsenten voimavaroja sekä taitoa näkyviin.

Four Winds tuki ry:n ajatusmaailma on tullut Isoäiti Carolyn Tawangyamalta. Isoäiti Carolyn työskenteli eri puolilla maailmaa, rauhan ja henkisen kasvun puolesta. Hänen kertomansa mukaan vanha ennustus sanoo: ”Pieni ryhmä ihmisiä, jotka ylittävät itsensä, tulevat yhdistämään ennustukset ja tuovat yhtenäisyyden takaisin kaikille ihmisille.” Tämä on osa hopi-ennustusta, noin 800 vuoden takaa.

Näitä pieniä ryhmiä tulee lisää ympäri maailman. Kaikki me voimme kantaa oman kortemme kekoon niin, että se palvelee kokonaisuutta ja on ennen kaikkea avointa, laajenevaa ja rakkaudesta kumpuavaa toimintaa.

Isoäiti Carolyn – Neljä tuulta (fourwinds.fi)

Minun Neljä Tuultani – Neljä tuulta (fourwinds.fi)

Jokainen meistä on tärkeä osa tässä maailmankaikkeudessa ja todella, kun osaamme ajatella ja toimia Luonnon puolesta, vaikutamme kaikkeen ja kaikkialle. Ajatuksen voima on valtava.

Ystävällisin terveisin ja auliisti kysymyksiisi vastaten

Virko Kolulahti pj.

Four Winds tuki ry

045-2724003

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.