Neljän tuulen konsertti Sammatin Taidenavetalla

Tervetuloa Neljän tuulen konsertti-iltaan Sammatin Lohilammen Taidenavetalle (Lohilammentie 291, Lohja) perjantaina 18.8.2023!

Esiintyjät

Neljän tuulen isoisä Charles Lawrence on myöskin vanha Broadway-esiintyjä, joka tuo luoksemme unohtumattomia lauluja vuosien takaa tien päältä, myös ajalta jolloin musikaalit värittivät ja järisyttivät maailmaa. Something’s coming!

Kulkijat on paikallinen sammattilais-karjalohjalainen uuden uutukainen elävän musiikin orkesteri, joka sai alkunsa Kalle Kuisman (kitara, laulu, kantele) ja Jukka-Pekka Liljan (morinkhuur, laulu) akustisista virityksistä. Timanttinen kokoonpano muotoutui touko-kesäkuussa 2023 kun mukaan tulivat Markus Lehtonen (trumpetti, laulu), Timo Elomaa (huilu, kitara, laulu, tamburiini), Sakari Sola (bassokitara, laulu) ja J. Salonen (rummut).

Mercedes Krapovickas on Neljän tuulen tapahtumistakin tuttu argentiinalaissyntyinen monilahjakas musiikintekijä, laulaja ja bandoneonisti. Hän esittää konsertissa omaa elektroakustista meditatiivista ja improvisoitua musiikkiaan.

Sisko Pajari on sammattilainen taiteilija, joka esittää vienankarjalaisia itkuja. Siskolla on sukujuuret Vienassa ja häntä kiinnostaa kadonnut, unohdettu ja löydetty.

PURO medicine music on meditaatio, jonka aikana artisti Mika Hartikainen soittaa kolmea eri perinteistä balilaista huilua ja afrikkalaista kalimbaa eli sormipianoa, sekä lukee balilaisia runoja. Yleisö voi meditoida tai olla makuullaan esityksen ajan.

Neljän tuulen kahvilasta saa herkkuja ja suolaista, teetä, kahvia ja mehua. Maksuna käy käteinen ja mobilepay. Kahvila ja lipunmyynti avataan klo 17.

Lippuja saa ovelta (käteinen tai mobilepay). Liput 20€ / Neljän tuulen jäsenet 15€. Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi!

Tapahtuma alkaa klo 18. Lämpimästi tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.