Uusi tuli

Tervetuloa Neljän Tuulen kesätapahtumaan Uusi Tuli 24.-26.7.2021!

Alkuperäinen kesätapahtuma tälle (ja viime) vuodelle oli Tanssii Tuulien kanssa. Valitettavasti isoa leiriä ei tänäkään vuonna järjestetä koronan luoman epävarmuuden takia. Uusi Tuli -tapahtuma on mahdollista toteuttaa pienemmällä määrällä ihmisiä ja valtakunnan uutiset kertovat, että 50 henkilön leiri järjestäjät ja esiintyjät mukaan luettuna on nyt mahdollista järjestää.

Leirin ajankohta on hieman epätavallisesti lauantaista maanantaihin, koska muita vapaita päiviä ei ollut enää tarjolla. Mutta saimme täydenkuun lauantain, joka on upea ajankohta uuden Tiipiin vihkimiseen!

LEIRIPAIKKA on Rausjärven toimintakeskus, Rausjärvenrantatie 362, 03810 Ikkala, Lohja. Lähin bussipysäkki on Karkkilassa ja haemme bussilta leiriläisiä mukaan. Ilmoittautumisen yhteydessä voi kertoa kimppakyyti toiveista. Käytössämme on päärakennus, ulkovessat ja upea rantasauna suihkuineen.

OHJELMA alkaa lauantaina klo 12 ja loppuu maanantaina klo 16. Tänäkin vuonna kaikki ohjelmien vetäjät tulevat Suomen rajojen sisäpuolelta ja ovat suurimmaksi osaksi yhdistyksen hallituksen jäseniä. Yksi hallituksen ulkopuolinen varmistunut esiintyjä on Eero Peltonen, joka tulee jakamaan tietoaan ja laulattamaan meitä. Muita esiintyjä vahvistuksia odotellaan.

Ohjelma keskittyy uuden tiipiin ja oman voiman vahvistamisen ympärille. Teemme käsillämme seremonia istuma-alustan ja voimakorun. Teemme luontoyhteys- ja kehollisia harjoitteita, otamme yhteyttä omaan voimaamme. Leirille kohoaa uusi Neljän Tuulen oma tiipii jonka vihimme lauantaina täydenkuun juhlassa.

Lapsille tulee leirille omaa ohjattua ohjelmaa muutamiksi tunneiksi per päivä.

Ohjelma on vielä eläväinen ja muutokset ovat mahdollisia. Tarkat päiväohjelmat julkaistaan kaikkien esiintyjien ja ohjelmien varmistuttua. Viikolla 23 ohjelmasta tulee paljon lisää tietoa!

MAJOITUS: Majoittua voi omassa teltassa. Toimintakeskuksen pihapiirissä ja ympäristössä on teltoille runsaasti tilaa. Majoittuminen omassa asuntoautossa on myös mahdollista, mutta sähköä ei valitettavasti ole käytössä. 

Koronarajoitusten vuoksi sisämajoitus omalla patjalla päärakennuksen parvella on rajoitettua ja sitä voi kysyä erikseen terveydellisistä tai muista erityisistä syistä puheenjohtaja Virko Kolulahdelta puh. 045-2724003 tai info@fourwinds.fi. Vaikka tulisit sisämajoitukseen, verkkokaupasta tulee valita tuote Telttapaikka jäsenet tai ei-jäsenet. 

RUOKAILUT: Saamme leirille mahtavan kokin! Leirihinta sisältää lauantaina lounaan ja päivällisen, sunnuntaina aamupalan, lounaan ja päivällisen, maanantaina aamupalan, lounaan ja välipalan. Ruoat tulevat olemaan erittäin hyvää kasvisruokaa. Leirille voi ottaa lisäksi omia eväitä, jotka ei vaadi kylmäsäilytystä järjestäjän puolelta, oman kylmälaukun voi ottaa toki mukaan. Leiriläisten käytettävissä on ruokasalin vedenkeitin ja ulkotulipaikka. Mukaan tarvitset omat astiat, tiskauspiste tulee jälleen saunalle. Kun ilmoittaudut, kerro ruokarajoitteesi tarkasti.

PÄIHTEETTÖMYYS: Tapahtuma on täysin päihteetön. Päihteettömyyteen tullaan kiinnittämään erityistä huomiota, koska tälle leirille toivomme paljon lapsia.

HINNAT: Leirihintaan sisältyy ohjelma, majoittautuminen ja ruokailut.

    • 3 päivän lippu 240€, Four Winds tuki ry:n jäsenille 180€
    • Nuoret 13-16 vuotta 90€
    • Lapset 0-12 vuotta maksutta

Päivälippuja tulee myyntiin lähempänä leiriä mikäli paikkoja vielä on.

MAKSUT: Leirimaksut maksetaan Neljän Tuulen verkkokaupan kautta, tässä linkki: 

Neljä tuulta Four Winds tuki ry:n verkkokauppa (holvi.com)

ILMOITTAUTUMINEN: Maksamisen jälkeen ilmoittaudu leirille täyttämällä Google Forms ilmoittautumislomake, tässä linkki:

https://cutt.ly/ynsz6QR

Yhdellä lomakkeella voi ilmoittaa leirille itsen lisäksi muut maksetut leiriläiset ja leirille mukana tulevat lapset. Alle 12-vuotiaat lapset pääsevät leirille ilmaiseksi. Lapsilla tulee olla heistä vastaava aikuinen leirillä mukana. On hyvin tärkeää, että jokainen leirille tulija ilmoitetaan, koska leirin kokonaisihmismäärä on koronarajoitusten takia 50 henkilöä. 

Lomakkeessa voi myös ilmoittaa jos voi tarjota kimppakyytiä tai jos tarvitsee kimppakyytiä. Välitämme yhteystietoja kyytien tarjoajien ja tarvitsijoiden välillä ja toivomme että kaikille tarvittavat kyydit järjestyy. 

Ilmoittautumiset ovat voimassa vasta kun leirimaksut on maksettu.

FOUR WINDS TUKI RY:N JÄSENYYS: Jos olet jo jäsen, jäsenmaksu tulee olla maksettuna ennen leirille ilmoittautumista (lasten tai nuorten ei tarvitse olla jäseniä). Jos haluat jäseneksi, tee jäsenhakemus tämän linkin kautta:

https://secure.membook.fi/…/f1acac03-4b7d-4919-8ec6…/

Jäsenhakemuksen tekemisen jälkeen saat jäsenmaksulaskun Membook viestinä sähköpostiisi. Jäsenmaksu vuodelle 2021 on 25€, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 15€.

MAHDOLLISET PERUUTUKSET: Otathan huomioon kaikkien turvallisuuden ja hyvinvoinnin -jos sinulla on flunssan oireita, jääthän kotiin. Sairastumistapauksessa leiri maksetaan takaisin kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan. Muissa peruutuksissa leirihinnasta korvataan puolet jos peruutus tapahtuu viimeistään 1 kk ennen leirin alkua. Myöhemmin tehtyjä peruutuksia ei korvata sairastapauksia lukuun ottamatta.

PERUMINEN JÄRJESTÄJÄN PUOLELTA: Jos kävisi niin, että koronarajoitukset pakottaisivat yhtäkkiä pienentämään leiriä, leiri joko perutaan kokonaan tai leirille otetaan sallittu määrä ihmisiä ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos leiri tai yksittäisten ihmisten tuleminen joudutaan perumaan järjestäjän puolesta, leirimaksu maksetaan kokonaisuudessaan takaisin.

Jos sinulla on kysyttävää, laitahan postia info@fourwinds.fi.

Tervetuloa nauttimaan luonnonrauhasta, Neljän Tuulen yhteisöstä ja sytyttämään Uusi Tuli!