Kemin täydenkuun rumpupiiri

Kesä on vierähtänyt nopeasti. Nyt on aika nauttia ja kiittää kesän tuomasta runsaudesta. Ota siis mukaan rumpusi, helistimesi, soittimesi, äänesi tai tule vain meditoimaan rummun sävelin.

Kemin rumpupiiri järjestetään tällä kertaa Simojoen rannalla Ylikärpässä, Simossa. Voimme rummuttaa sään salliessa joko ulkona joen rannalla tai terassilla. Sateen sattuessa siirrymme sisätiloihin. Rumpupiirin jälkeen on mahdollisuus sään niin salliessa pulahtaa uimaan ja/tai grillata.

Rumpupiiri alkaa tilan pyhityksellä ja puhekeppipiirillä, jossa voit jakaa omia ajatuksiasi ja tunteitasi. Tämän jälkeen alkaa ohjattu rumpumatka. Rumpumatkan jälkeen voit halutessasi jakaa kokemuksiasi ja tuntemuksiasi matkasta. Rummutamme vielä yhdessä tämän jälkeen.

Varaa mukaan säähän sopiva vaatetus sekä alusta/viltti meditaatiota varten. Voit myös käyttää huivia silmiesi suojana rumpumatkan ajan.
Tarjolla on kahvia ja teetä.

ILMOITTAUTUMINEN JA LISÄTIEDOT:
Jaana Kuusela, e-mail: kuunpolulla(at)outlook.com tai 040-1855460/soitto, tekstiviesti tai WhatsApp.

Ilmoittautuminen viimeistään torstaina 11.8.2022. Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen osallistumisesta. Osallistujamäärä maks. 6 henkilöä. Rumpupiiri järjestetään, jos vähintään 2 henkilöä osallistuu. Osallistumismaksu tulee suorittaa ennen rumpupiiriä. Rumpupiirit ovat päihteettömiä. Tulethan paikalle terveenä.

Piirimaksu 15€, Four Winds Tuki ry:n jäsenille, 10€ ei-jäsenille.
Ota yhteyttä, jos maksu tuottaa taloudellisesti haastetta.
Maksut hoituvat Neljän Tuulen verkkokaupassa, tuote on Rumpu-piiri.

Tarkempi osoite ilmoitetaan osallistujille ennen rumpupiiriä. Kimppakyytejä voidaan sopia esim. Kemistä.

Osallistumismaksulla katetaan rumpupiirin järjestämiskustannuksia ja tuetaan Neljän Tuulen toimintaa.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.