Uusi Tuli – kesätapahtuma 2021

Tervetuloa Neljän Tuulen kesätapahtumaan Uusi Tuli 24.-26.7.2021!

Alkuperäinen kesätapahtuma tälle (ja viime) vuodelle oli Tanssii Tuulien kanssa. Valitettavasti isoa leiriä ei tänäkään vuonna järjestetä koronan luoman epävarmuuden takia. Uusi Tuli tapahtuma on mahdollista toteuttaa pienemmällä määrällä ihmisiä. Tietysti toivomme, että osallistujamäärä voisi olla mahdollisimman iso, mutta tässä vaiheessa olisimme iloisia jos koronarajoitukset tulevat sallimaan vähintään 50 henkilön leirin esiintyjät ja järjestäjät mukaan lukien.

Ilmoittautuminen alkaa ti 1.6. johon mennessä pitäisi olla uutisoitu heinäkuun koronarajoitukset koskien tapahtumia.

LEIRIPAIKKA on Rausjärven toimintakeskus, Rausjärvenrantatie 362, 03810 Ikkala, Lohja. Lähin bussipysäkki on Karkkilassa ja haemme bussilta leiriläisiä mukaan. Ilmoittautumisen yhteydessä voi kertoa kimppakyyti toiveista. Käytössämme on päärakennus, ulkovessat ja upea rantasauna suihkuineen.

OHJELMA alkaa lauantaina klo 12 ja loppuu maanantaina klo 16. Tänäkin vuonna kaikki ohjelmien vetäjät tulevat Suomen rajojen sisäpuolelta ja ovat suurimmaksi osaksi yhdistyksen hallituksen jäseniä. Yksi hallituksen ulkopuolinen varmistunut esiintyjä on Eero Peltonen, joka tulee jakamaan tietoaan ja laulattamaan meitä. Muita esiintyjä vahvistuksia odotellaan.

Ohjelma keskittyy uuden tiipiin ja oman voiman vahvistamisen ympärille. Teemme käsillämme seremonia istuma-alustan, voimaesineen savesta, voimakorun, koristelemme alttariliinan tai muun voimatekstiilin kankaanpainantaväreillä. Lisäksi teemme luontoyhteys- ja kehollisia harjoitteita, otamme yhteyttä omaan voimaamme.

Leirille kohoaa uusi Neljän Tuulen tiipii jonka vihimme lauantaina täydenkuun juhlassa. Lapsille tulee omaa ohjattua ohjelmaa. Ohjelma on vielä eläväinen ja muutokset ovat mahdollisia. Tarkat päiväohjelmat julkaistaan kaikkien esiintyjien ja ohjelmien varmistuttua.

MAJOITUS: Majoittua voi omassa teltassa. Toimintakeskuksen pihapiirissä ja ympäristössä on teltoille runsaasti tilaa. Päärakennuksen parvella on muutama sisämajoituspaikka omalla patjalla. Majoittuminen omassa asuntoautossa on myös mahdollista, mutta sähköä ei valitettavasti ole käytössä.

RUOKAILUT: Leirihintaan kuuluu aamupala, lounas ja päivällinen. Mukaan voi ottaa omia eväitä, jotka ei vaadi kylmäsäilytystä. Leiriläisten käytössä on vedenkeitin ruokasalissa ja pihalla ulkotulipaikka. Ota mukaan omat astiat.

PÄIHTEETTÖMYYS: Tapahtuma on täysin päihteetön. Päihteettömyyteen tullaan kiinnittämään erityistä huomiota, koska tälle leirille toivomme paljon lapsia.

HINNAT: Leirihintaan sisältyy ohjelma, majoittautuminen ja ruokailut.

3 päivän lippu 240€, Four Winds tuki ry:n jäsenille 180€
Nuoret 13-16 vuotta 90€
Lapset 0-12 vuotta maksutta

Päivälippuja tulee myyntiin lähempänä leiriä mikäli paikkoja vielä on.

ILMOITTAUTUMINEN tapahtuu Google Docs lomakkeella ja se avautuu ti 1.6. Ilmoittautumisen linkki lähetetään Membook viestinä jäsenten sähköpostiin ja linkki julkaistaan tässä tapahtumassa nettisivuillamme, Instagramissa ja Facebook tapahtumassa: 

Neljän Tuulen Kesätapahtuma UUSI TULI | Facebook 

MAKSUT: Kun olet ilmoittautunut, voit käydä maksamassa leirimaksun Neljän Tuulen verkkokaupassa:

https://holvi.com/shop/4winds/

FOUR WINDS TUKI RY:N JÄSENYYS: Jos olet jo jäsen, jäsenmaksu tulee olla maksettuna ennen leirille ilmoittautumista. Jos haluat jäseneksi, tee jäsenhakemus tämän linkin kautta:

https://secure.membook.fi/…/f1acac03-4b7d-4919-8ec6…/

Jäsenhakemuksen tekemisen jälkeen saat jäsenmaksulaskun Membook viestinä sähköpostiisi. Jäsenmaksu vuodelle 2021 on 25€, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 15€.

MAHDOLLISET PERUUTUKSET: Otathan huomioon kaikkien turvallisuuden ja hyvinvoinnin -jos sinulla on flunssan oireita, jääthän kotiin. Sairastumistapauksessa leiri maksetaan takaisin kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan. Muissa peruutuksissa leirihinnasta korvataan puolet jos peruutus tapahtuu viimeistään 1 kk ennen leirin alkua. Myöhemmin tehtyjä peruutuksia ei korvata sairastapauksia lukuun ottamatta.

PERUMINEN JÄRJESTÄJÄN PUOLELTA: Jos kävisi niin, että koronarajoitukset pakottaisivat yhtäkkiä pienentämään leiriä, leiri joko perutaan kokonaan tai leirille otetaan sallittu määrä ihmisiä ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos leiri tai yksittäisten ihmisten tuleminen joudutaan perumaan järjestäjän puolesta, leirimaksu maksetaan kokonaisuudessaan takaisin.

Jos sinulla on kysyttävää, laitahan postia info@fourwinds.fi.

Tervetuloa nauttimaan luonnonrauhasta, Neljän Tuulen yhteisöstä ja sytyttämään Uusi Tuli!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.