Neljän tuulen lauluja

Kalle, Ringa ja Meri ovat soittaneet yhdessä useiden vuosien ajan erilaisissa yhteyksissä, viimeksi Klava-yhtyeessä Neljän tuulen laulun sovituksen parissa.

Ringa Sunn on kansanmuusikon koulutuksen saanut ilmaisuvoimainen tulkitsija, joka oman äänensä lisäksi käyttää instrumentteinaan rumpua, munniharppuja ja pitkähuilua. Ringa myöskin säveltää ja sanoittaa.

Meri Hietala on monialainen taiteilija, joka hyvänä kuuntelijana osaa tuoda musiikkiin herkkää sävykkyyttä ja syvyyttä. Merin instrumentteina on ainakin viulu, laulu, munniharppu, rumpu ja perkussiot.

Kalle Kuisma on tehnyt musiikkia 45 vuoden ajan. ”Teinivuosina eteeni aukesi musiikillinen polku, jota edelleen kuljen aistit avoimina ja aina inspiroituen. Progressiivinen rock, maailmanmusiikki ja folk, ja ennen muuta avoin mieli sekä improvisaatio ovat pohjana musiikin aaltoihin heittäytymiselle ja sukellukselle. Minulle musiikki on aina kutsuva elävä virta, jonka ytimessä on suuri mysteeri.” Soittimina akustinen kitara, kantele, helistimet ja rummut.

Neljän tuulen lauluja -kokonaisuus koostuu itsetehdystä musiikista ja luoksemme löytäneistä lauluista, jotka on omistettu luonnolle, eri ilmansuunnille ja tuulille. Yleisö on tervetullut osallistumaan konserttiin kuunnellen sekä soittaen ja laulaen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.