Pyhiinvaellus Kolille

Aukaisimme nyt myös päivälippumahdollisuuden Kolin pyhiinvaelluspäivälle 26.7.2024. Päivälippu on tarkoitettu heille, jotka haluavat osallistua vain Kolin pyhiinvaellukselle, mutta eivät osallistu muuten kesäleirillemme.
Päivälipun saat ostettua Holvista.
Päivälippulaisten lähtö tapahtuu Kolin Satamasta klo 10.30. Ota mukaasi juomavettä ja eväitä, matkaan sopivat vaatteet ja hyvät kengät. Istuinalusta on myös hyvä ottaa mukaan.
Pyhiinvaelluksen tarkoituksena on astella hiljaisuudessa, luontoa havainnoiden ja tarkkaillen kohti Vuoren Henkeä, kohti Kolin huippuja. Ottaa mukaan vahva intentio siitä, että olemme yhtä luonnon kanssa. Intentio siitä, että voimme yhdessä vaikuttaa maailman kulkuun ja valoisan tulevaisuuden kasvuun. Intentio myös siitä, että olemme astelemassa Suomen yhdelle Pyhälle Vuorelle, joka on yhteydessä kaikkiin maailman Pyhiin vuoriin.
Nousu Kolille on kohtalaisen vaativa (350 m), joten edetään rauhallisesti.
Päivän ohjelmassa on Haywariquy seremonia, jonka tulee pitämään Maestro Don Alejandro Apaza Perusta. Hän on Qero kansan Shamaani ja kantaa mukanaan Inkojen pyhää viisautta, sekä muinaisia ennustuksia Kotkan ja Kondorin kansojen yhdistymisestä.
Päivälippukävijöiden ohjelma päättyy noin klo 19 Kolin Satamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.