2022 – Talvennapa

Tervetuloa Neljän Tuulen TALVENNAPA -talvileirille 29.-30.1.2022 Pyhtäälle!

Olemme tammikuussa syvässä talvessa kääntyneinä sisäänpäin luonnon lailla. Tähän hetkeen kutsumme Neljän Tuulen jäseniä toteuttamaan kanssamme ainutlaatuista pimeässä säkevöivää talvileiriä!

Leirin kantavana ajatuksena on yhteisöllisyys, yhdessä tekeminen ja toisiemme todistaminen. Nyt on aika hakea voimaa sisältämme, tulla esiin itsellemme ja toisillemme. On aika kertoa kaikkeudelle: Tätä minä olen ja tätä minä teen! Koko leiri tulee koostumaan siitä, mitä me osallistujat itse tuomme mukanamme ja teemme yhdessä. 

———-

LEIRIPAIKKANA on Stockforsin alueen Patruunantalo osoitteessa Harjuntie 111, 49270 Pyhtään Kirkonkylä. 

Lähimmät bussipysäkit ovat valtatie 7:llä  ABC Majakan kohdalla noin 2 km päässä josta voimme hakea leiriläisiä mukaan. Ilmoittautumisen yhteydessä voi kertoa muista kimppakyyti toiveista. 

Stockforsin aluetta hallinnoi Kasvajat ry. Alueen toiminnot mahdollistavat vapaaehtoiset. Teemme leirin yhdessä heidän kanssa osallistumalla leirin mahdollistaviin tehtäviin ja he osallistuvat kanssamme ohjelmiin.

Lisätietoa Kasvajat ry:stä  löytyy näistä linkeistä: 

https://www.facebook.com/stockforspatruunantalo/

https://www.stockforsvillage.fi/

https://www.facebook.com/kasvava

https://kasvava.org/

———-

LEIRIN OHJELMA koostuu meidän osallistujien mukana tuomista ohjelmista. Ohjelma voi olla ulkona tai sisällä, esimerkiksi työpaja, piiri, esittely, rummutus, meditaatiota, tanssia, laulua, konsertti, käsillä tekemistä tai jotain ihan muuta! Nyt on hyvä mahdollisuus kokeilla uusia asioita tai kehittää jotain vanhaa eteenpäin. 

Kaikkien ohjelmien toivotaan soveltuvan koko leiriporukalle, joka on maksimissaan noin 40 henkilöä. Jos haluat pitää ohjelmaa pienemmälle porukalle, se onnistuu ainakin saunojen aikaan tai aamuherätys- ohjelmana. Riippuen ohjelmien määrästä, yksi ohjelma voi kestää puolesta tunnista tuntiin. Näytehoitoja on myös mahdollista tehdä sovittuina aikoina. Jos leirille tulee lapsia, heille toivotaan omaa ohjelmaa.

JÄSENGALLERIA: Jokainen osallistuja saa tiloista oman paikan, jossa voi haluamallaan tavalla esitellä kuka on, mitä tekee ja missä yms. Näin teemme itseämme vielä enemmän näkyvämmäksi, mahdollistamme tietojen vaihtamista ja luomme syvemmän yhteistyön mahdollisuuksia.

TALVENNAPA MINIMESSUT: Sunnuntaina leirin lopuksi pidämme kaikille julkisen osion, jossa voi myydä tuotteita tai kirppistavaraa sekä esitellä omaa Neljän Tuulen henkeen liittyvää toimintaansa. 

Olet erittäin tervetullut leirille myös ilman omaa ohjelmaa. Jäsengalleria ja Messut ovat niin ikään vapaaehtoisia mahdollisuuksia.

AIKATAULU:

Lauantai

klo 9-11 Ilmoittautuminen, majoittuminen, jäsengalleria paikan tekemisen aloittaminen

klo 11-13 Avajaisseremonia, infot, puhekeppipiiri, leiritulen sytyttäminen

klo 13-14 Lounas

klo 14.15-16.15 Jäsenten ohjelmia

klo 16.30-18 Neljän Tuulen Kehräämö

klo 18-19 Päivällinen

klo 19.15-21.15 Jäsenten ohjelmia

klo 19-20 Naisten sauna

klo 20-21 Miesten sauna

klo 21-22 Sekasauna

 

Sunnuntai

klo 7-8 Jäsenien ohjelmia

klo 8-9 Aamupala 

klo 9.15-10.45 Jäsenten ohjelmia

klo 11-13 Puhekeppipiiri, päätösseremonia, leiritulen sammutus

klo 13-14 Lounas

klo 14.30-16 Talvennapa Minimessut, avoin kaikille

klo 16- Purku, siivous

Kotiin 

Muutokset ovat mahdollisia. Julkistamme jäsenten ohjelmien otsikoita sitä mukaa kuin niitä saamme tietoomme. Lopullinen ohjelmien järjestys ja aikataulu julkaistaan kun ohjelmapaikat on täynnä. Teemme yhdessä myös ruokailujen valmisteluita ja pois korjaamisia, pidämme huolta tiloista ja vartioimme pyhää tulta. 

———-

MAJOITUS: Majoitushuoneita on kolmessa eri rakennuksessa. Huoneet ovat 2-3 henkilön huoneita, joissa osassa wc ja suihku on käytävällä ja osassa ne ovat huoneissa. Huoneet täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos olet tulossa ystävän tai perheen kanssa, kerro huonekaveritoiveesi ilmoittautumislomakkeessa. Majoitus- ja ohjelmatilat eivät valitettavasti ole esteettömiä. 

———-

RUOKAILUT: Leirihinta sisältää ohjelmassa mainitut ruokailut. Ruoat tulevat olemaan erittäin hyvää kasvisruokaa. Jos otat mukaan omia eväitä, käytössäsi on kylmäkaappi, vedenkeitin ja mikro.

Kun ilmoittaudut, kerro ruokarajoitteesi tarkasti, esim. mitä et voi syödä raakana ja mitä et kypsänä. Keittiö ja kokit kiittävät suuresti! 

———-

PÄIHTEETTÖMYYS: Tapahtuma on täysin päihteetön.

———-

HINNAT:

97€, sis. kaikki ohjelmat, ruokailut ja majoituksen

Lapset 7-12v. 45€

Lapset 0-6v. 35€

Ylimääräinen yö pe-la 40€ , lapset 20€ 

———-

MAKSUT: Leirimaksut maksetaan Neljän Tuulen verkkokaupan kautta, tässä linkki:

https://holvi.com/shop/4winds/

———-

ILMOITTAUTUMINEN: Maksamisen jälkeen ilmoittaudu leirille täyttämällä ilmoittautumislomake, tässä linkki:
https://cutt.ly/Talvennapa-ilmoittautuminen

Kun olet lähettänyt lomakkeen, saat lomakkeen kopion sähköpostiisi. Yhdellä lomakkeella voi ilmoittaa leirille itsen lisäksi muut maksetut leiriläiset. 

Lomakkeessa voi myös ilmoittaa, jos voi tarjota kimppakyytiä tai jos tarvitsee kimppakyytiä. Välitämme yhteystietoja kyytien tarjoajien ja tarvitsijoiden välillä ja toivomme, että kaikille tarvittavat kyydit järjestyy.

Jos rastitit lomakkeessa, että tuot ohjelmaa mukanasi niin lähetämme sinulle sähköpostin, jossa kysytään muutamia lisätietoja ohjelmastasi. Haluamme varmistaa koko leirin ohjelman toimivuuden, ja että sinulla on kaikki tarvittava ohjelmasi toteuttamiseen. 

Jokainen osallistuu leirille omalla vastuullaan, pidäthän matka- tai vapaa-ajan vakuutuksesi voimassa.

———

Viimeinen ilmoittautumispäivä oman ohjelman kanssa on loppiaisena 6.1. ja ilman omaa ohjelmaa to 13.1.2022.

———-

FOUR WINDS TUKI RY:N JÄSENYYS: Jos et olet vielä jäsen, tee jäsenhakemus tämän linkin kautta (lasten ja nuorten ei tarvitse olla jäseniä) :

https://secure.membook.fi/…/f1acac03-4b7d-4919-8ec6…/

Jäsenhakemuksen hyväksymisen jälkeen saat jäsenmaksulaskun Membook-viestinä sähköpostiisi. Jäsenmaksu vuodelle 2021 ja 2022 on 25€, opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 15€. 

———-

MAHDOLLISET PERUUTUKSET: Otathan huomioon kaikkien turvallisuuden ja hyvinvoinnin, jos sinulla on flunssan oireita, jääthän kotiin. Sairastumistapauksessa leiri maksetaan takaisin kokonaisuudessaan lääkärintodistusta vastaan. Muissa peruutuksissa leirihinnasta korvataan puolet, jos peruutus tapahtuu viimeistään 1 kk ennen leirin alkua. Myöhemmin tehtyjä peruutuksia ei korvata sairastapauksia lukuun ottamatta.

———-

Jos sinulla on kysyttävää, laitahan postia info@fourwinds.fi

———-

Tervetuloa nauttimaan talviajasta, Neljän Tuulen ja Kasvavan yhteisöistä sekä ainutlaatuisesta talvileiristä!